|
Czerwona Woda Forum o Czerwonej Wodzie
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Milnis
|
Wysłany: Wto Paź 19, 2021 19:25 Temat postu: |
|
|
| Mam kilka w domu dobrych płyt;) Akurat nie mam tak że słucham jednego typu muzyki, lubię różne klimaty. Tak teraz na topie jest zespół maneskin i polecam nie tylko skupić się na jednej, dwóch piosenkach, ale cała ich płyta jest bardzo dobra, powinniście sobie przesłuchać. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Paź 19, 2021 19:25 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ermina
|
Wysłany: Nie Sie 31, 2025 19:56 Temat postu: |
|
|
| Widziałam opcję bystrzycka 69 sala muzyczna i zaczęłam się zastanawiać, czy to dobre miejsce na regularne próby. Dźwiękowa ma fajne opinie, ale ciekawi mnie, czy ktoś z Was ćwiczy tam dłużej i jak ocenia nagłośnienie w tych salach. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mulan4
|
Wysłany: Czw Maj 28, 2026 11:00 Temat postu: |
|
|
| A wy jak to widzicie z nauką śpiewu? Myślę, że to super opcja, żeby rozwijać swoje umiejętności. Z tego co słyszałam, w szkoła wokalna częstochowa mają naprawdę fajnych nauczycieli i dobre podejście do uczniów. Serio, warto pomyśleć o regularnych lekcjach, zwłaszcza jeśli ktoś planuje występy. Jakie macie doświadczenia z takimi zajęciami? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Maj 28, 2026 11:00 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |