Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
aniołek
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Lis 15, 2020 21:24 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
mistrz
|
Wysłany: Pon Lis 16, 2020 10:48 Temat postu: |
|
|
Raczej postawiłbym na jakieś kosmetyki, może do makijażu? Nie wiem, co lubi twoja koleżanka, ale moja dziewczyna po prostu uwielbia make-up. Przy każdej okazji, kupuję jej coś do makijażu. Zawsze sobie wybiera, co chcę i ja po prostu zamawiam. Wszyscy są zadowoleni, a to w końcu najważniejsze. Ja zawsze kupuję w https://www.ezebra.pl/ tej drogerii internetowej. Tam zawsze mogę znaleźć, to co wybierze sobie moja ukochana, a często ma nietypowe zachcianki. Może też tam znajdziesz coś odpowiedniego dla przyjaciółki. |
|
Powrót do góry |
|
 |
monicca
|
Wysłany: Pon Lis 30, 2020 21:26 Temat postu: |
|
|
Jeśli to bliska Ci osoba zrób wyjątkowy album z waszymi zdjęciami  |
|
Powrót do góry |
|
 |
bialyogien
|
Wysłany: Nie Gru 06, 2020 22:37 Temat postu: |
|
|
A może zamiast tradycyjnej książki warto na taki prezent podarować audiobooka? Uważam, że to jest całkiem niezły pomysł, dzięki temu każdą pozycję będzie mogła przyswoić w krótkim czasie. Może go słuchać np. w drodze do pracy, w samochodzie itd. Ja sama jestem w trakcie słuchania Enchiridion. To jeden z moich pierwszych audiobooków i jest świetny! |
|
Powrót do góry |
|
 |
wojciech3332
|
|
Powrót do góry |
|
 |
samanta98
|
Wysłany: Sro Mar 03, 2021 11:57 Temat postu: |
|
|
Polecam kupić swojej kumpeli taki produkt Burnbooster
Czytałam dużo opinii na jego temat i postanowiłam go kupić. Jest to naprawdę konkretny spalacz tłuszczu. Poczekajmy aż otworzą siłownie po pandemii i wtedy jakie będa efekty przy normalnym treningu. Na razie ćwiczę w domu, jednak czuć moc  |
|
Powrót do góry |
|
 |
mirabela
|
Wysłany: Nie Cze 13, 2021 14:05 Temat postu: |
|
|
Moja koleżanka też niedługo obchodzi urodziny i zaprosiła mnie na imprezę. Chyba najlepsza będzie dla niej Oliwa magnezowa , bo bardzo lubi dostawać kosmetyki. Jednak ten produkt nie jest taki zwykły, ponieważ przeznaczony jest dla osób, które regularnie trenują lub fizycznie pracują. Oliwa wchłania się wraz z magnezem przez skórę i regeneruje obolałe miejsca. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Hanusza
|
Wysłany: Wto Cze 22, 2021 13:04 Temat postu: |
|
|
Ostatnio dostałam od koleżanki bardzo ładny zestaw dwóch palet, trafiła w moje kolorki więc prezent udany, nawet sobie potem dokupowałam u nich tę samą bo kot mi zrzucił i sie pobiła Ogólnie wychodzę z założenia, że warto zawsze się zapytać co chce ta druga osoba, wtedy mamy 100% pewności, że będzie zadowlona. Patrząc po swoim doświadczeniu niespodzianki nie są zawsze w pełni trafione. Osobiście nie lubie wydawac na coś pieniędzy co nie będzie potem w użytku. |
|
Powrót do góry |
|
 |
sokla
|
Wysłany: Sob Lip 03, 2021 10:11 Temat postu: |
|
|
Według mnie biżuteria jest uniwersalnym prezentem szczególnie dla kobiet. Sama swojej Mamie na urodziny kupiłam naszyjnik ze stali chirurgicznej w sklepie https://elori.pl/ i był to strzał w dziesiątkę. Mamie jest ciężko coś dobrać bo ma alergię na większość metali, a stal nie uczula, więc super zakup. Dodatkowym atutem tej biżuterii jest cena, więc jak ktoś nie lubi zbyt dużo wydawać na prezenty to polecam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kokos
|
Wysłany: Czw Lip 08, 2021 17:26 Temat postu: |
|
|
))))))))))
Ostatnio zmieniony przez kokos dnia Sob Paź 23, 2021 14:06, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
Więcek22
|
Wysłany: Pią Lip 23, 2021 21:11 Temat postu: |
|
|
Jak ja potrzebuję zrobić komuś prezent to wybieram się tutaj https://gdpoland.pl/ i problem się rozwiązuje bo mam 6 hal z wszystkim. Jest elektronika, narzędzia, zabawki, biżuteria, kosmetyki i można wymieniać tak bez końca. Masz możliwość to się tam przejedź i przekonaj osobiście. |
|
Powrót do góry |
|
 |
dziarka
|
Wysłany: Sob Sie 14, 2021 17:05 Temat postu: |
|
|
jesloi chodzi o prezenty, to ja zazwyczaj kupuje cos z kosmetykow:) bielenda ma taki wybor, ze zawsze cos fajnego mozna zamowic |
|
Powrót do góry |
|
 |
amika
|
Wysłany: Pią Sty 14, 2022 19:06 Temat postu: |
|
|
Jeżeli chodzi o mnie to bardzo dużo książek kupuje pod tym linkiem https://www.taniaksiazka.pl/t/prezent-na-walentynki-dla-niej W mojej ocenie mają naprawdę wiele świetnych pozycji książkowych w dobrych cenach. Z tego co widziałam, to znajdziecie tam również podręczniki czy zabawki. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Uleńka22
|
Wysłany: Sob Sty 29, 2022 11:35 Temat postu: |
|
|
Koleżance możesz podarować coś niedrogiego ale z klasą i że bransoletki na wstążce z oferty sklepu Lilou spełnią tą rolę idealnie. Mają ogromny wybór i niskie ceny a oprócz biżuterii masz też dodatki w postaci torebek. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kokos
|
Wysłany: Sob Sty 29, 2022 20:38 Temat postu: |
|
|
Dzieki za pomysły |
|
Powrót do góry |