|
Czerwona Woda Forum o Czerwonej Wodzie
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
mulan4
|
Wysłany: Nie Kwi 12, 2026 17:09 Temat postu: |
|
|
| Czytałam, że przy wyborze okien warto postawić na autoryzowanego dystrybutora — masz wtedy pewność produktu i gwarancji. Domega jest m.in. autoryzowanym dystrybutorem Oknoplast, tutaj więcej: domega.pl. A wy w ogóle sprawdzałyście to przy wyborze firmy czy bardziej szłyście na opinie znajomych? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Kwi 12, 2026 17:09 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
mulan4
|
Wysłany: Pon Kwi 20, 2026 10:40 Temat postu: |
|
|
| Słuchajcie, ostatnio rozmawiałam z koleżanką, która buduje dom i powiedziała mi coś mega ciekawego. Wspomniała, że przy całej tej papierologii związanej z budową, kluczowe jest mieć wypis i wyrys z rejestru gruntów. Nie miałam pojęcia, że to aż takie ważne. Swoją drogą, ona znalazła fajny artykuł o tym, gdzie można to ogarnąć, a ja się zdziwiłam, że to może być takie proste. Zobaczcie, jest tu https://www.archon.pl/wypis-i-wyrys-z-rejestru-gruntow-i-budynkow-art-10404 może komuś się przyda! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mulan4
|
Wysłany: Pon Kwi 27, 2026 08:08 Temat postu: |
|
|
| Słuchajcie, ostatnio byłam u znajomych, którzy właśnie kończą budowę domu. I wiecie co? Mówili, że szklarz to kluczowa postać w całym tym procesie. Bez dobrej szyby czy balustrady to szału nie ma. Mówią, że warto znaleźć kogoś, kto się na tym zna, bo dobrze zrobione szkło potrafi naprawdę odmienić wnętrze. Wspomnieli też o stronie, gdzie można znaleźć solidnych fachowców. Serio, przydatne info, bo to nie tylko estetyka, ale i bezpieczeństwo. Jak chcecie, to zerknijcie tu https://www.panszklarz.net.pl/ i sprawdźcie, co oferują. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Kwi 27, 2026 08:08 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |