Forum Czerwona Woda Strona Główna Czerwona Woda
Forum o Czerwonej Wodzie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Własna firma
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Czerwona Woda Strona Główna -> Na luzie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Lidziaq

PostWysłany: Czw Kwi 07, 2022 21:36    Temat postu: Własna firma Odpowiedz z cytatem

Hej szukam dobrego sprzętu zarówno komputerowego jak i np mebli do nowego biura może coś podpowiecie
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Czw Kwi 07, 2022 21:36    Temat postu:

Powrót do góry
sokla

PostWysłany: Pią Kwi 15, 2022 18:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Prowadząc własną firmę trzeba dbać i pamiętać o wielu rzeczach. Mnie interesowało konkretnie czyszczenie wentylacji w takim miejscu jak spawalnia. Wiadomo, że w sieci znaleźć można wszystko więc i tego zaczęłam szukać. Tutaj https://brawent.pl/czyszczenie-wentylacji-w-spawalni/ znalazłam dokładnie to, czego szukała. Zarówno odpowiednie informacje w tym zakresie, jak i specjalistów z doświadczeniem.
Powrót do góry
plenka

PostWysłany: Pią Kwi 29, 2022 16:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Od kilku lat prowadzę gabinet medycyny estetycznej wraz z rodzicami. Dobrze znam branżę więc wiedziałam jak podejść odpowiednio do klienta. Ciągle więc inwestuje, poszerzając ofertę zabiegów. Ostatni więc zainwestowałam w https://lightderm.pl/katalog-urzadzen/urzadzenia-do-mezoterapii/ system do mezoterapii, co pozytywnie przekłada się na wygląd i kondycję skóry.
Powrót do góry
amika

PostWysłany: Pon Maj 02, 2022 19:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli zastanawiacie się, jak skuteczna komunikacja w zespole może wam pomóc w drodze po sukces w biznesie, to zajrzyjcie na stronkę od itwiz.pl, gdzie znajdziecie wiele fantastycznych porad związanych z IT i nie tylko. Moim zdaniem warto do nich zajrzeć.
Powrót do góry
Lidziaq

PostWysłany: Sro Maj 04, 2022 22:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A może by wszystko działało i było jak należy to trzeba zainwestować również w sprzęt my w swoim biurze mamy wszystko z genesisa
Powrót do góry
artur123

PostWysłany: Sro Maj 11, 2022 15:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zastanawiacie się nad założeniem własnej wirtualnej firmy? Według mnie warto zastanowić się nad ofertą wirtualne biura poznań , jest to strona na której znajdziecie rozbudowaną ofertę. Sam skorzystałem z ich oferty, zapoznajcie się a informacjami dostępnymi na stronie.
Powrót do góry
Uleńka22

PostWysłany: Pią Cze 03, 2022 17:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeżeli chodzi o własną firmę to pamiętaj aby mieć najnowsze kasy fiskalne online oraz terminale płatnicze a te zakupisz tutaj https://kaspol.pl/urzadzenia-fiskalne-warszawa.html Mają atrakcyjną cenę oraz zapewniają wsparcie serwisowe. Z nimi twoja firma będzie działała zgodnie z najnowszymi przepisami.
Powrót do góry
kokos

PostWysłany: Czw Cze 16, 2022 13:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeżeli mogłabym coś dodać od siebie, to myślę, że warto również zapoznać się w wolnej chwili asortymentem na stronie tego sklepu https://drogowe.com.pl/ograniczniki-parkingowe-separatory-c-109.html Mają wiele ciekawych produktów do zaoferowania, które z pewnością sprawdzą się w każdej firmie.
Powrót do góry
JerzyBrzeczek1233

PostWysłany: Czw Cze 16, 2022 20:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cześć, o własną firmę trzeba dbać, jednak nie każdemu się w powiedzie i czasem trzeba ogłosić upadłość. Co zrobić w takim przypadku? https://lexservice.pl/upadlosc-konsumencka-slask/. Z pewnością pomogą tutaj specjaliści od lexservice.pl Firma znajdująca się na śląsku.
Powrót do góry
sokla

PostWysłany: Wto Lip 26, 2022 11:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Własna firm to naprawdę spore wyzwanie i dużo codziennej pracy. Ciągle trzeba coś nadzorować, sprawdzać czy doglądać. Nie można jednak zapominać także o rozwoju swojego biznesu. Obecnie są rozwiązania, które można stosować w różnych branżach. Takie możliwości dają nam nowoczesne technologie. Taki Bot rozmowa na przykład usprawnia obsługę telefoniczną klientów. Jest w stanie załatwić kilka spraw jednocześnie co znacznie ułatwia sprawę.
Powrót do góry
pietruszka

PostWysłany: Czw Sie 25, 2022 19:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W mojej opinii, naprawdę warto sprawdzić sobie stronkę, gdzie znajdziecie bardzo profesjonalną firmę, jest ta: https://gomobi.pl/how-to-do/budowa-sklepu-magento-jak-ja-zaplanowac/ . Udało mi się dzięki nim zaplanować swój sklep internetowy od A do Z. Najlepsze jest to, że wszystkie rady znajdziecie tam zupełnie za darmo. Serdecznie polecam!
Powrót do góry
argox

PostWysłany: Pią Wrz 02, 2022 10:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Też zastanawiam się nad rozpoczęciem swojego biznesu i mam trochę doświadczenia w budowlance więc coś takiego jak https://concrete.biz.pl/uslugi-budowlane-w-miedzyzdrojach co mozecie powiedziec na ten temat? Popyt na usługi budowlane jest zawsze więc to chyba dobry pomysł na rozpoczęcie biznesu. Pozdrawiam.
Powrót do góry
Więcek22

PostWysłany: Sro Wrz 14, 2022 21:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Do firmy na pewno się przyda ci coś takiego jak niszczarka dokumentów oraz szafki na dokumenty a te dostaniesz tutaj https://niszczeniedokumentow.eu/szafki-na-dokumenty/ Dodatkowo możesz zlecić im niszczenie dokumentów i nośników zgodnie z przepisami czy przechowywanie akt. Na pewno każda firma znajdzie coś dla siebie.
Powrót do góry
fluffy

PostWysłany: Pią Paź 14, 2022 13:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja bym się zastanowił na początku czy nie skorzystać z opcji wirtualnego biura. Na pewno Wola-Office.pl - biuro wirtualne Warszawa Wola ma takie usługi i to w bardzo atrakcyjnych i przystępnych cenach
Powrót do góry
nata

PostWysłany: Sro Lis 09, 2022 15:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Popieram Very Happy to bardzo dobry pomysł a dodam jeszcze że pomyślałabym też o czymś takim jak usługi Data Center bo bez tego też w dzisiejszych czasach trudno sprawnie prowadzić własny biznes
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Sro Lis 09, 2022 15:21    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Czerwona Woda Strona Główna -> Na luzie Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
Strona 1 z 4
Skocz do: