|
Czerwona Woda Forum o Czerwonej Wodzie
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
JerzyBrzeczek1233
|
Wysłany: Wto Lut 18, 2025 21:26 Temat postu: Transport pianin w Warszawie |
|
|
| Cześć, słuchajcie, mam problem. Dostałem w spadku po dziadku stare pianino, no i super, ale ono stoi w jego mieszkaniu na trzecim piętrze bez windy… Sam tego nie ogarnę, a ekipa od mebli odmówiła, że niby za ciężkie. Ktoś korzystał z usług https://fast-move.pl/transport-pianin-warszawa/? Bo nie chcę, żeby mi rozwalili to pianino, a już raz się przejechałem na „fachowcach”. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Lut 18, 2025 21:26 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
mulan4
|
Wysłany: Pon Kwi 20, 2026 12:00 Temat postu: |
|
|
| Ostatnio rozmawiałam z kumplem, który też ma stare pianino po dziadku. I on miał ten sam problem z transportem. Wiesz, to nie jest prosta sprawa, bo to ciężkie i delikatne. W końcu skorzystał z jakiejś ekipy, która specjalizuje się w takich rzeczach i był mega zadowolony z efektów. Swoją drogą, nie pomyślałam, że są firmy, które zajmują się transportem instrumentów. To też może być fajny sposób, żeby nie stresować się o uszkodzenia. A tak w ogóle, jeśli myślisz o nauce gry na pianinie, to znalazłam super info. Możesz zerknąć na nauka gry na pianinie bydgoszcz i zobaczyć, co mają do zaoferowania. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Kwi 20, 2026 12:00 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |