| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
JerzyBrzeczek1233
|
Wysłany: Pon Mar 03, 2025 20:25 Temat postu: Adwokat od spraw karnych |
|
|
| Hej, mam duży problem i nie wiem, co robić. Mój brat został niesłusznie oskarżony o kradzież, a dowody są bardzo naciągane. Policja twierdzi, że „sprawa jest jasna”, ale znam brata i wiem, że nie zrobił tego, o co go oskarżają. Potrzebujemy dobrego adwokata, który potrafi skutecznie walczyć w sądzie. Trafiłem na https://kancelariadwokacka.pl/prawo-karne/ i zastanawiam się, czy warto się do nich zgłosić. Ktoś miał do czynienia z tą kancelarią? Są skuteczni? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Mar 03, 2025 20:25 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
pietruszka
|
Wysłany: Sro Wrz 24, 2025 15:17 Temat postu: |
|
|
| Nie raz słyszałem historie ludzi, którzy mieli problemy z pracodawcą w Niemczech i kompletnie nie wiedzieli, co robić. Na https://aberlinus.eu/adwokat-niemcy/ znajdziesz konkretne wsparcie, jakie daje Polski Adwokat Niemcy w takich sytuacjach. Taka pomoc jest bezcenna, bo prawo pracy w Niemczech różni się od tego w Polsce. Dzięki temu masz pewność, że ktoś pilnuje twoich praw i interesów. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
krosia
|
Wysłany: Sob Kwi 25, 2026 20:49 Temat postu: |
|
|
| Bardzo dobrym karnistą jest mecenas Mariusz Olężałek, ma Kancelarię w Warszawie i w Łodzi. Polecam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
krosia
|
Wysłany: Sob Kwi 25, 2026 20:50 Temat postu: |
|
|
| Bardzo dobrym karnistą jest mecenas Mariusz Olężałek, ma Kancelarię w Warszawie i w Łodzi. Polecam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
krosia
|
Wysłany: Sob Kwi 25, 2026 21:04 Temat postu: |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sob Kwi 25, 2026 21:04 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |