Forum Czerwona Woda Strona Główna Czerwona Woda
Forum o Czerwonej Wodzie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Deweloper

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Czerwona Woda Strona Główna -> Na luzie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
deborah

PostWysłany: Czw Sty 08, 2026 14:30    Temat postu: Deweloper Odpowiedz z cytatem

Deweloper Katowice - jakiego polecacie? Szukam mieszkania dwupokojowego położonego w dobrze skomunikowanej części miasta.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Czw Sty 08, 2026 14:30    Temat postu:

Powrót do góry
artur123

PostWysłany: Czw Sty 15, 2026 08:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Co sądzicie o obecnych cenach nieruchomości?

https://tueuropa.pl
Powrót do góry
terra

PostWysłany: Sob Sty 24, 2026 13:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

w atrakcyjnych lokalizacjach nigdy nie było i nie będzie bardzo tanio ale na przykład w Chorzowie, w bliskiej odległości od Katowic możesz kupić mieszkanie na takim ładnym , kameralnym osiedlu Panorama Raden za stosunkowo nieduże pieniądze
Powrót do góry
kusia

PostWysłany: Sob Lut 07, 2026 14:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przy dwupokojowym mieszkaniu w dobrze skomunikowanej części miasta zwróciłabym uwagę nie tylko na dewelopera, ale też na to, czy układ będzie „uniwersalny” – dziś do mieszkania, jutro np. pod wynajem. Coraz więcej osób tak robi. Wtedy fajnie mieć z tyłu głowy, że są firmy typu Per Modum https://www.per-modum.pl/oferta.htm , które ogarniają później cały najem i zdejmują z właściciela masę spraw. Lokalizacja i sensowny metraż to jedno, ale wygoda w dłuższej perspektywie też ma znaczenie.
Powrót do góry
mulan4

PostWysłany: Pon Lut 23, 2026 10:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Warto zwrócić uwagę na to, jak dobrze umiejscowione mieszkanie może wpłynąć na przyszłe zyski z wynajmu. Ja sam zastanawiałem się nad kupnem mieszkania w Katowicach, ale ostatecznie wybrałem lokalizację w nieco tańszym Chorzowie. Warto też pomyśleć o kwestiach najmu, zwłaszcza jak się nie ma czasu na zajmowanie się wszystkim samodzielnie. Fajną sprawą jest to, że są firmy, które zajmują się tym kompleksowo, jak na przykład najemca a wynajmujący. To może być spore ułatwienie!
Powrót do góry
signaa

PostWysłany: Wto Mar 31, 2026 16:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

My kilka lat temu kupiliśmy mieszkanie w Warszawie ale teraz planujemy zamienić je na coś większego, marzy mi się dom gdzieś w lesie ale jednak nadal blisko miasta. Bardzo fajnie zapowiada sie inwestycja https://woodland.waw.pl , kojarzycie tego dewelopera?
Powrót do góry
Marko

PostWysłany: Czw Maj 07, 2026 19:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hej, zastanawiam się nad kupnem mieszkania w Gdańsku i wpadłem na ofertę od https://activa.pl/oferta/mieszkania-gdansk mają kilka ciekawych lokali, ale nie wiem, jak to wygląda "na żywo". Czy ktoś widział ich inwestycje osobiście? Jak oceniacie standard i okolice?
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Czw Maj 07, 2026 19:16    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Czerwona Woda Strona Główna -> Na luzie Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: