Forum Czerwona Woda Strona Główna Czerwona Woda
Forum o Czerwonej Wodzie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Projekt ogrodu

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Czerwona Woda Strona Główna -> OSP
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
JerzyBrzeczek1233

PostWysłany: Pią Kwi 11, 2025 20:26    Temat postu: Projekt ogrodu Odpowiedz z cytatem

Hej, mam działkę 800 m² i chcę ją przerobić na coś nowoczesnego i estetycznego, ale nie mam pojęcia od czego zacząć. Wpadła mi w oko ta strona z realizacjami: https://newform.info/nasze-realizacje/realizacje-ogrodow/ , wygląda jak coś, co by mnie interesowało, tylko nie wiem czy robią też mniejsze, mniej reprezentacyjne przestrzenie, czy tylko duże ogrody pokazowe?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Pią Kwi 11, 2025 20:26    Temat postu:

Powrót do góry
Anna_Bella

PostWysłany: Sro Lip 09, 2025 15:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przy planowaniu ogrodu dobrze jest od razu wydzielić strefę wypoczynku, najlepiej taką, która będzie osłonięta od słońca. Może to być altanka, żagiel przeciwsłoneczny albo po prostu parasol ogrodowy https://sportservice.pl/pol_m_Dom-i-ogrod_Wyposazenie-ogrodu_Parasole-ogrodowe-2179.html który łatwo dopasować do aranżacji i przestawić w razie potrzeby.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Sro Lip 09, 2025 15:19    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Czerwona Woda Strona Główna -> OSP Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: