| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Marko
|
Wysłany: Czw Lip 10, 2025 12:12 Temat postu: Inwestowanie w nieruchomości |
|
|
| Zastanawiam się nad inwestycją w nieruchomości poza Polską i Cypr kusi mnie przede wszystkim stabilnym rynkiem i dobrym klimatem. Na https://fixer.cy/cypr-nieruchomosci/ znalazłam ciekawe propozycje, ale nie wiem, na co zwrócić szczególną uwagę przy zakupie tam domu. Może ktoś miał już do czynienia z nieruchomościami na Cyprze i podzieli się doświadczeniem? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Lip 10, 2025 12:12 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
terra
|
Wysłany: Nie Lip 20, 2025 11:55 Temat postu: |
|
|
| Ja bym jednak postawiła na osiedle Atal Sky+ w Katowicach, powstają tam między innymi apartamenty inwestycyjne i mieszkania oraz lokale usługowe. Słyszałam że znajomi są tym osiedlem zainteresowani a ja też muszę się przyjrzeć tej inwestycji bo wstępnie lokalizacja mi odpowiada. Osiedle zapowiada się bardzo atrakcyjnie z tego co widzę na wizkach |
|
| Powrót do góry |
|
 |
signaa
|
Wysłany: Pon Sie 25, 2025 16:09 Temat postu: |
|
|
| ja też od dawna rozważam różne opcje na inwestowanie kapitału i myślę, że nieruchomości to w tej chwili najlepszy wybór. Oglądałam nawet ostatnio nowoczesne i świetnie zlokalizowane apartamenty przy promenadzie mikołajki. Czy ktoś z Was kojarzy może Pratum ? Co sądzicie o ich ofercie ? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ermina
|
Wysłany: Nie Sie 31, 2025 09:27 Temat postu: |
|
|
| Szukając możliwości zakupu nieruchomości w Chorwacji, trafiłam na nieruchomości na sprzedaż w chorwacji. Greg Nieruchomości prezentuje ciekawe domy i mieszkania w różnych lokalizacjach. Zastanawiam się, jak wygląda współpraca z biurem i czy proces zakupu jest prosty dla obcokrajowców. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mulan4
|
Wysłany: Czw Maj 14, 2026 18:14 Temat postu: |
|
|
| Słuchajcie, jak się inwestuje w nieruchomości za granicą, to naprawdę warto zwrócić uwagę na kilka szczegółów. Ostatnio trafiłam na artykuł, który mówi o tym, jak ocenić potencjał działki pod kątem nasłonecznienia i ukształtowania terenu. To wydaje się kluczowe przy zakupie, bo dobry klimat i lokalizacja to nie wszystko. Warto mieć informacje z pierwszej ręki i zobaczyć, co inny inwestorzy myślą o takich rzeczach. Może komuś z Was się przyda: https://www.archon.pl/jak-ocenic-potencjal-dzialki-pod-katem-naslonecznienia-i-uksztaltowania-terenu-art-10829 Co sądzicie? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mulan4
|
Wysłany: Czw Maj 14, 2026 18:55 Temat postu: |
|
|
| Słuchajcie, jak się inwestuje w nieruchomości za granicą, to naprawdę warto zwrócić uwagę na kilka szczegółów. Ostatnio trafiłam na artykuł, który mówi o tym, jak ocenić potencjał działki pod kątem nasłonecznienia i ukształtowania terenu. To wydaje się kluczowe przy zakupie, bo dobry klimat i lokalizacja to nie wszystko. Warto mieć informacje z pierwszej ręki i zobaczyć, co inny inwestorzy myślą o takich rzeczach. Może komuś z Was się przyda: https://www.archon.pl/jak-ocenic-potencjal-dzialki-pod-katem-naslonecznienia-i-uksztaltowania-terenu-art-10829 Co sądzicie? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Maj 14, 2026 18:55 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |